Exposició 'Projecte Viu la Riera'

Del 20 de juliol al 20 de setembre de 2018 a les 15.30 h

L’exposició itinerant del projecte “Viu la Riera” recorre, aigües amunt, els municipis riberencs de la riera de Caldes: La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

És una exposició oberta a tothom, especialment dirigida als ciutadans, entitats i centres educatius que s’han implicat durant el procés participatiu, amb l’objectiu de promoure l’estima cap a aquest entorn fluvial ple de valors ecològics, socials, culturals i paisatgístics.

Mostra de manera gràfica una síntesi de les fases de treball i principals resultats del procés de participació ciutadana per a la millora de la riera de Caldes que es va iniciar el 2016.

Aquest procés ha propiciat la construcció d’una xarxa ciutadana compromesa amb la protecció, valorització i rehabilitació de la riera, que compta amb el suport dels quatre Ajuntaments, i també d’entitats supramunicipals (Consorci Besòs-Tordera, Diputació de Barcelona, Agència Catalana de l’Aigua, Associació de Municipis Eix Riera de Caldes).

Podeu trobar més informació a www.viulariera.org

 

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 02.07.2018 | 09:05