Presentació del llibre “La força del ritme i la percussió: viatges solidaris i culturals pel Senegal i Gàmbia” de Conxita Tarruell

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 19.00 h

En aquest volum, constituït per quatre llibres que abracen un període de dotze anys, l’autora explica amb el cor, com són el seus costums, els viatges que ha fet al Senegal, Gàmbia i el País Bassari, quatre estades que l’han marcat i l’han transformada plenament. Escrita en un llenguatge directe, senzill i amè, en una primera persona que traspua veritat arreu, aquesta obra s’adreça a tothom que senti el plaer i la necessitat de viatjar, que vulgui conèixer millor les civilitzacions africanes i que cregui que, en la immersió en altres cultures, rau bona part la nostra evolució com a individus. No és un llibre de viatges convencional, sinó una porta oberta de bat a bat al món, des d’allò que som nosaltres però també des del desig d’amarar-se dels altres.

La presentació anirà a càrrec de Joan Altimiras, ex director de secundària de l’Escola Pia de Caldes de Montbui; d’Enric Soler, editor; de Rosa Pi, companya de viatge amb qui també es comentarà l’audiovisual i a càrrec de l’autora del llibre Conxita Tarruell.

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 09.11.2017 | 10:09