Trobada Book Express del mes de febrer: 'Caperucita en Manhattan' de Carmen Martín Gaite

Dimecres, 28 de febrer de 2018 (De 18.00 h a 19.00 h)

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

Al febrer el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer Caperucita en Manhattan, de Carmen Martín Gaite, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Caperucita en Manhattan ens recrea magistralment aquesta història i l’adapta a la societat actual, amb una “Caperucita” que és una nena d’avui en dia i es mou en un bosc molt diferent (Manhattan), on es trobarà també amb els personatges del famós conte, tot i que completament diferents: miss Lunatuc, mister wolf, erc

Carmen Martín Gaite  va ser novel·lista, poetessa, assagista i traductora.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, prèviament, hagin formalitzat la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 31.01.2018 | 12:35