Trobada Book Express del mes de maig: Les aventures de Tom Sawyer de Mark Tawin

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 18.00 h

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

Al maig el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer Les aventures de Tom Sawyer de Mark Tawin, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

Les aventures de Tom Sawyer, és una obra magnífica, crítica, subtil, amb gran dosis d’humor i d’ironia, que ens va captivar i ho continuarà fent sempre. Relata l’entremaliada infància d’en Tom al poble de Sant Petersburg. Van ser moltes les aventures que aquest noi astut i noble va viure a la vora del Mississippí en companya del seu amic vagabund Huckleberry Finn, enfrontant-se a la voluntat, les premisses i les regles imposades pels adults i volent portar una vida d’absoluta llibertat.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, prèviament, hagin formalitzat la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Organitza:

Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.05.2018 | 12:06