Ja podeu recollir les invitacions per participar en la narració de contes per a petits lectors d’aquest mes

Dilluns, 4 de juny de 2018 a les 14:37

El 9 de juny, a les 12 h, tindrà lloc a la Biblioteca, la narració de contes per a petits lectors ‘Puja al tren!’. El nombre de places és limitat i cal recollir les invitacions a la Biblioteca. Més informació: 93 862 67 56 -b.caldesm@diba.cat

El dissabte 9 de juny, a les 12 h, tindrà lloc a l’Àrea Infantil de la Biblioteca Municipal, la narració de contes per a petits lectors: Puja al tren!.

Ha arribat la calor i amb ella les ganes d’acabar l’escola i d’abraçar les vacances. I la millor manera de començar a gaudir d’elles és amb un munt de contes i músiques que ens acompanyin durant tot l’estiu.

En aquesta ocasió, l’activitat anirà a càrrec d’Un conte al Sac i al finalitzar la sessió, s’organitzarà una breu trobada amb els dinamitzadors per donar pautes als pares i mares de com treballar la lectura amb els més menuts.

L’acte s’adreça a infants fins 4 anys i el número de places és limitat. Per això, les persones interessades cal que presentin la invitació que prèviament hauran recollit a la Biblioteca.

Darrera actualització: 04.06.2018 | 14:38