Inscripcions del Book Express Club del mes de maig

Dijous, 2 de maig de 2019 a les 13:47

El 29 de maig a les 18 h el Book Express Club portarà els seus viatgers a conèixer La rebel·lió dels animals, de George Orwell. Cal inscripció prèvia a l’Àrea Infantil de la Biblioteca. Informeu-vos a: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El 29 de maig el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer La rebel·lió dels animals, de George Orwell, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

La rebel·lió dels animals un dels clàssics més importants de la literatura universal, és una faula senzilla i tràgica que relata la rebel·lió dels animals del mas dels Jones contra els seus amos. És la història "d'una revolució que va acabar malament i de les excel·lents excuses que es van anar inventant pas a pas per jsutificar la perversió de la doctrina original", tal i com va escriure Orwell a la solapa de la primera edició del llibre, el 1945. Concebuda com una sàtira de l'estalinisme, el caràcter universal del seu missatge fa d'aquesta obra mestra una anàlisi extraordinària de la corrupció que engendra el poder i una crítica del totalitarisme.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, formalitzin la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Horari: de 18 h a 19 h

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56

b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Biblioteca Caldes de Montbui

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Companyia Cos de Lletra

Twitter: @cosdelletra

Darrera actualització: 02.05.2019 | 13:48