Inscripció al Seminari de Generació d'Idees Empresarials

Dilluns, 29 de maig de 2017 a les 08:20

Participa en el seminari de Generació d’Idees Empresarials, adreçat a les persones emprenedores que es farà el dijous 8 de juny, a les 9.15 h a l’Espai de La Piqueta. Inscripcions al Servei d’Empresa: 938627025 serveiempresa@caldesdemontbui.cat

L’Ajuntament de Caldes de Montbui organitza una nova edició del Seminari de Generació d’Idees Empresarials, que tindrà lloc el dijous 8 de juny, a les 9.15 h a l’Espai de La Piqueta (c. del Doctor Delger,5).

El seminari a través de diferents casos pràctics i la col•laboració d'un empresari local, intentarà resoldre 3 qüestions bàsiques que es poden fer les persones emprenedores:

- Com es generen les idees empresarials?
- Per què algunes idees tenen èxit i altres no?
- Fonts de valor i causes de fracàs.

L’activitat comptarà amb la presència d’un petit emprenedor/a i/o empresari/ària local d’èxit que explicarà la serva experiència a les persones assistents.

Per a més informació i formalitzar la inscripció, adreceu-vos al Servei d’Empresa de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, situat a La Piqueta- Centre de Desenvolupament Econòmic (c. del Doctor Delger,5), al telèfon 93 862 70 25 o a l’adreça serveiempresa@caldesdemontbui.cat .

 

Darrera actualització: 29.05.2017 | 08:28