Ajuts escolars pel curs 2019/2020

Dijous, 2 de maig de 2019 a les 09:18

Les sol·licituds dels ajuts escolars (per material escolar i llibres, colònies i crèdits de síntesi) es poden demanar del 20 al 31 de maig. Les sol·licituds es poden recollir als centres escolars i a l’Ajuntament i han de ser lliurades a l’OAC. Informació: 938655420 bsocial@caldesdemontbui.cat

La Junta de Govern Local, en la sessió de data 13 d’abril de 2018, va aprovar la convocatòria dels ajuts econòmics per a material escolar i llibres, colònies i crèdits de síntesi. La Junta de Govern Local, en data 12 d’abril de 2019, va aprovar la convocatòria d’aquest ajuts econòmics per aquest any 2019.

Poden ser beneficiaris els/les alumnes empadronats a Caldes de Montbui i matriculats/des en centres públics o en centres privats concertats d’educació infantil, primària i secundària, que es trobin en situació de vulnerabilitat. Per a més informació consulteu els requisits en el document adjunt.

Els impresos de sol·licitud es podran trobar als centres escolars, a l’OAC de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i a les dependències del Departament d’Acció Social (situat a la primera planta de l’Ajuntament).

La sol·licitud s’ha de presentar al Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, per tal de revisar la documentació requerida i posteriorment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament per registrar-la. El termini de presentació de sol·licituds és del 20 al 30 de maig, ambdós inclosos. S’obre un termini per als nens i nenes matriculats en el mes de juny i un termini per als alumnes d’incorporacions posteriors.

Consulteu els requisits així com la documentació que cal presentar en els documents adjunts.

 

Més informació:

Departament d’Acció Social de l’Ajuntament

Pl. de la Font del Lleó, 11 - 1a planta

93 865 54 20

bsocial@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 02.05.2019 | 09:19