Bibliolab. Inscripcions obertes per l’activitat familiar “Dissenya i estampa la teva samarreta”

Dijous, 7 de novembre de 2019 a les 12:55

La Biblioteca organitza l’activitat familiar “Dissenya i estampa la teva samarreta” adreçat a nens i a nenes d’entre 5 a 13 anys i a les seves famílies. Es farà el 26 de novembre, de 18 h a 20 h. Cal fer inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Dissenya i estampa la teva samarreta”, és una activitat familiar per a nens i nenes que tinguin entre 5 i 13 anys i a les seves famílies. Durant aquesta sessió, que es farà el 26 de novembre, de 18 h a 20 h, els assistents dibuixaran amb l’ordinador i després, un cop imprès, l’estamparan a la samarreta.

Per participar és imprescindible portar una samarreta blanca i que els infants vagin acompanyats d’un adult.

Les places són limitades. Per això les persones interessades en participar en aquest taller cal que facin la inscripció a la Sala Infantil de la Biblioteca.

 

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56

b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

@fundperetarres

Darrera actualització: 07.11.2019 | 12:56