Convocatòria de subvencions 2018 per a entitats locals

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 12:07

Les entitats locals poden presentar les sol·licituds per a la concessió de subvencions per l’any 2018 en l’àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana. Termini de presentació: fins al 6 d’agost. Més informació a www.caldesdemontbui.cat

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 8 de juny de 2018, va aprovar la convocatòria, les bases específiques, els formularis i els criteris per a la concessió de subvencions per l'any 2018 en l'àmbit cultural, esportiu, juvenil, educatiu i de participació ciutadana.

Les entitats ja poden presentar les sol·licituds fins al 6 d’agost de 2018. Consulteu les bases específiques en els documents adjunts.

Novetat 2018: Nova línia de finançament per a projectes d'entitats de qualsevol àmbit d'actuació (culturals, esportives, juvenils, educatives, etc) que desenvolupin les línies estratègiques i accions del Projecte educatiu de Caldes, PEC. Consulteu els criteris de valoració per a la concessió de subvencions per conèixer què es valorarà. Si necessiteu algun aclariment contacteu amb educacio@caldesdemontbui.cat

Presentació dels formularis:Podeu presentar el formulari de manera presencial a l'OAC i telemàticament amb el certificat digital de representant de persona jurídica (caldrà que ajdunteu el formulari específic a una sol·licitud general).

Darrera actualització: 09.07.2018 | 14:30