Convocatòries de l’Oficina d’Habitatge

Dijous, 5 d'octubre de 2017 a les 14:00

És oberta la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d’habitatges desocupats i el concurs públic  per a  la compra  d’immobles que seran incorporats al parc municipal d’habitatge. Més informació www.caldesdemontbui.cat/convocatorieshabitatge

 

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha convocat les Bases reguladores de subvencions per als propietaris d'habitatges del parc desocupat a canvi de llogar aquests habitatges amb la mediació de la borsa de lloguer social que gestiona l’Oficina d’Habitatge.

Són objecte de subvenció: Obres destinades a l’obtenció de la cèdula d’habitabilitat; Obres d’adaptació de les instal·lacions i millora de l’habitabilitat; Millores energètiques i de sostenibilitat; Obres per a la conservació de l’habitatge; Obtenció de cèdula d´habitabilitat i certificat d’eficiència energètica.

Termini: fins esgotar consignació pressupostària

Més informació

 

També podeu consultar  el Plec de prescripcions tècniques i administratives del contracte per a l'adquisició per compravenda d'habitatges que seran incorporats al patrimoni municipal del sòl i habitatge.

Termini: fins el 30 de novembre de 2017

Més informació

Darrera actualització: 05.10.2017 | 14:35