Curs d’alfabetització informàtica per a persones desocupades.

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 13:26

El Servei d’Ocupació organitza els dimecres i els divendres de 9.15 h a 10.30 h, unes sessions d’alfabetització informàtica per a persones desocupades. Les persones interessades poden adreçar-se al Club de Feina. Tel 938627025 clubfeina@caldesdemontbui.cat

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament ofereix unes sessions d’alfabetització informàtica per a persones desocupades.

El curs té com a objectiu introduir al món de les noves tecnologies a aquelles persones que no hagin treballat amb un ordinador per poder-los donar l’oportunitat de millorar les seves capacitats formatives i sobretot millorar l’accessibilitat al món laboral.  

Les persones usuàries creen una adreça electrònica i la seva utilitat, adquireixen els coneixements bàsics del Word per guardar i actualitzar el currículum i aprenen a inscriure's a ofertes de feina del gestionades pel Servei d’Ocupació i en diferents webs especialitzats.

És una acció oberta i contínua, destinada a persones a l’atur i usuàries del Servei d’Ocupació de Caldes de Montbui amb poc domini de la llengua.

Les sessions es fan els dimecres i els divendres de 9.15 h a 10.30 h al Club de Feina. Més informació al Servei d’Ocupació de La Piqueta situat al carrer del Doctor Delger,5. Telèfon 93 862 70 25 i correu electrònic clubfeina@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 23.02.2018 | 13:28