Del 7 al 31 de maig participa en la 5ª Edició del sorteig “Anar a la deixalleria té premi”

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 13:50

Les persones que facin ús de les deixalleries comarcals, del 17 al 31 de maig, participaran en el sorteig de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya i val de compres a la llibreria La Gralla.

Per cinquè any consecutiu el Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental organitza el sorteig de premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 17 al 31de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dóna dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis

En aquesta edició,  hi ha un primer premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPT2018 (sorteig entre tots els participants). El segon premi és un val per valor de 100 euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Dinàmica del sorteig

El dia 7 de maig s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 31 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 7 de juny, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De cadascuna de les urnes se n’extrauran dues butlletes de les quals en resultaran els guanyadors.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 13:51