Inscripcions del Book Express Club del mes de juny

Divendres, 7 de juny de 2019 a les 12:45

El 26 de juny a les 18 h el Book Express Club portarà els seus viatgers a conèixer Persèpolis, de Marjene Satrapi. Cal inscripció prèvia a l’Àrea Infantil de la Biblioteca. Informeu-vos a: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

El 26 de juny el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer Persèpolis, de Marjene Satrapi, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

Persèpolis és l'autobiografia de Marjane Satrapi, una dona iraniana nascuda a Teheran l'any 1969, en el si d'una família progressista. Però, a més a més del retrat de la vida de l'autora, aquest llibre també és el reflex de la revolució iraniana de l'any 1979 que va donar peu a un govern islàmic, i de com ho van viure les famílies del país. Des de l'inici amb la introducció del vel a la vida social i la separació per sexes a les escoles, fins a la vida universitària i les revoltes d'estudiants, Satrapi fa un repàs a la seva vida que es remunta fins els seus avantpassats. Ens ajuda a entendre les motivacions històriques de la revolució islàmica i ens mostra alhora una opinió crítica amb el govern. Inicialment publicada en quatre volums, la present edició els recopila tots en un de sol, junt amb 8 noves pàgines a color. Novel·la gràfica adaptada al cinema amb molt d'èxit.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, formalitzin la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Horari: de 18 h a 19 h

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56

b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Biblioteca Caldes de Montbui

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Companyia Cos de Lletra

Twitter: @cosdelletra

Darrera actualització: 07.06.2019 | 12:45