Inscripcions per al Club de lectura. Xerrada sobre l’obra La novel•la d’Albert Puig, d’Albert Mestres.

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 11:50

El 28 de maig, a les 19 h, tindrà lloc a la Biblioteca, una xerrada sobre l’obra  de  l’obra d’Albert Mestres, La novel·la d’Albert Puig.  Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca: 93 862 67 56 - b.caldesm@diba.cat

El dilluns 28 de maig, a les 19 h, tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca, la xerrada sobre l’obra d’Albert Mestres, La novel·la d’Albert Puig, amb la participació de la dinamitzadora Ruth Vilar de Cos de Lletra i la col·laboració de Lletres en viu.

Sinopsi

“La novel·la d’Albert Puig” tracta d’un jove (l’Albert Puig) amb tota la vida pel davant quan coneix l’Alisa. S’enamoren bojament durant la setmana que estan junts a Barcelona i s’acomiaden amb la promesa de retrobar-se ben aviat, lliures de les seves càrregues –l’Alisa viu a Alemanya amb la seva parella– per construir un futur plegats. Però no es tornaran a veure mai més.

I la vida continuarà per l’Albert: altres dones, la passió pel poeta Carner, la mort del pare, fer-se gran, matrimoni, fills... Fins que un dia decidirà fer marxa enrere i investigar perquè l’Alisa no va poder tornar, sense imaginar que posarà en risc la seva vida.

Albert Mestres és escriptor, poeta, traductor, assagista, dramaturg, director d’escena i editor català autodidacta.

Cal inscripció prèvia al Club de lectura per poder participar. Informeu-vos a la Biblioteca trucant al número de telèfon 93 862 67 56 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça b.caldesm@diba.cat

Darrera actualització: 15.05.2018 | 11:53