Inscripcions per al Curs d’agents preventius en drogodependència en l’àmbit de l’esport i el lleure 2018

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 11:26

S’obre el període d’inscripció al Curs d’agents preventius en drogodependència en l’àmbit de l’esport i el lleure 2018. Inscripció en línia fins a cobrir places. La formació es farà els dies 3 i 4 de juliol, de 16 h a 20 h a Les Cases dels Mestres. Més informació a www.caldesdemontbui.cat

Curs de formació teòric i pràctic per abordar l’esport i el lleure com eina preventiva en front conductes de risc entre joves i adolescents. Els agents esportius i del lleure són promotors de la salut, agents preventius i referents educatius amb qui els joves i adolescents s’hi poden relacionar amb proximitat i confiança, per tant, són un element clau per identificar conductes de risc associades al consum de drogues. Tanmateix aquests professional han de disposar dels recursos necessaris per saber detectar i gestionar aquestes conductes, dins del seu àmbit d’actuació.

L’objectiu d’aquesta formació és capacitar al col·lectiu de monitors de l’esport i el lleure que treballen amb joves perquè actuïn com agents de prevenció, facilitant eines per poder detectar conductes de risc associades al consum de drogues i intervenir de manera preventiva.

Es faran dues sessions de 4 hores, els dies 3 i 4 de juliol, de 16 h a 20 h, a Les Cases dels Mestres. El contingut el podeu trobar en aquest enllaç i en el document adjunt.

La formalització de la inscripció es fa en línia fins a cobrir les places. Més informació:

Regidoria de Joventut

9 3862 70 24

joventut@caldesdemontbui.cat

Darrera actualització: 25.06.2018 | 12:35