Inscripcions per participar a l’especial XVIII Aniversari de la Biblioteca. El cava i l’embriaguesa a la literatura

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 11:27

La Biblioteca de Caldes organitza el dilluns 13 de novembre, a les 19 h, a la Sala d’Actes, un tast de caves acompanyat d’unes lectures relacionades amb l’embriaguesa a la literatura universal. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca: Tel. 938626756- b.caldesm@diba.cat

La Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui organitza, amb motiu del seu XVIII aniversari, un tast de diversos caves alhora que es faran unes lectures relacionades i uns visionats sobre el tema de l’embriaguesa a la literatura universal.

L’activitat que es farà el dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, mostrarà la relació que molts personatges de ficció tenen amb l’alcohol.

La beguda va portar molts personatges a la perdició: al Gran Gatsby i a Daisy Buchanan durant el període de la llei seca a Long Island; a Dick i a Nicole Diver a la Ribera Francesa; i a Anthony Patch i a Gloria Gilbert a Marietta.

Es comentarà perquè París era una festa segons Hemingway i es descobriran desenes de fotografies d’un Bukowsky amarrat sempre a un ampolla, i s’intentarà desxifrar a una Marguerite Duras la qual va envoltar la seva vida de literatura, cine i alcohol fins l’últim dia.

Les places són limitades. Per això, les persones interessades en participar cal que formalitzin la seva inscripció a la Sala d’Adults de la Biblioteca Municipal.

 

Biblioteca de Caldes de Montbui

c/ de Santa Teresa, 3-5

93 862 67 56         

b.caldesm@diba.cat

http://bibliotecavirtual.diba.cat

Darrera actualització: 03.11.2017 | 11:29