Nadal 2017-2018. Campanya El Llibreter Reial: Demana un llibre als Reis!

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 09:21

Participa en la campanya El Llibreter Reial. A partir del desembre els infants de 0 a 10 anys, poden recollir un model de carta; el 4 de gener el llibreter reial visitarà la Biblioteca i el dia 8 de gener es podran recollir els regals que han portat els Reis. Informa’t a la Biblioteca

La Biblioteca us convida a participar en la onzena edició de la campanya El Llibreter Reial, per tal de fomentar la lectura entre els infants.

A la Biblioteca podreu trobar guies de recomanacions de llibres per a diferents grups d’edat: de 0 a 13 anys, disponibles a www.llibreterreial.cat, a partir del 14 de desembre . Molts d’aquests llibres els podreu consultar a la Biblioteca i els trobareu a les llibreries de Caldes de Montbui.

A partir del mes de desembre, els nens i les nenes de 0 a 10 anys, acompanyats dels pares, poden venir a la Biblioteca a recollir un model de carta als Reis, exclusivament per a demanar llibres.

El 15 de desembre trobareu disponible la guia del Llibreter Reial amb les recomanacions bibliogràfiques per cada franja d’edat.

El dia 4 de gener, de 18 a 19 h, el llibreter reial farà una visita a la Biblioteca i presentarà un espectacle infantil. En finalitzar l’acte, els infants podran lliurar personalment les seves cartes.

El dia 8 de gener, de 18 h a 19 h, els petits poden anar a la Biblioteca amb el certificat reial a buscar els regals que els Reis els hagin deixat a la Biblioteca.

Per participar a l’acte del dia 8 de gener, cal informar-se prèviament a la Biblioteca. Més informació a la mateixa Biblioteca i a www.llibreterreial.cat

 

Darrera actualització: 27.11.2017 | 09:23