Participa en el concurs de l’App de Ràdio Caldes

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 08:48

Ràdio Caldes engega un sorteig per a les persones que es descarreguin la seva aplicació mòbil. Els participants cal que enviïn una captura de pantalla al Whatsapp de Ràdio Caldes al T. 608 970 864. Consulteu els premis i les bases del concurs als canals habituals de l’Ajuntament.

Per participar en el concurs de Ràdio Caldes només cal baixar-se la seva aplicació mòbil i enviar, com a comprovant, una captura de pantalla al Whatsapp de Ràdio Caldes al T.  608 970 864 o al correu electrònic radiocaldes@caldesdemontbui.cat

La participació al concurs va començar l’1 d’octubre i finalitza el dimecres 31 d’octubre a les 23.59.

Els premis seran de 3 packs de dues entrades dobles pels banys termals El Safareig, 2 xecs regals del Cafè del Centre valorats amb 30 € cadascun i 2 entrades dobles per l’Espai del Balneari Termes Victòria.

Es faran dos sorteigs. El primer tindrà lloc el divendres 12 d’octubre en el marc del primer vermut musical de Festa Major a la plaça de Canaletes i el segon sorteig es farà el dilluns 5 de novembre entre tots els participants que no hagin tingut premi el dia 12 i els que s’hagin baixat l’aplicació fins aquell dia.                                                                                               

Els guanyadors seran anunciats en antena per Ràdio Caldes, a través de les seves xarxes socials i les de l’Ajuntament de Caldes de Montbui (facebook, Twitter i Instagram).

Consulteu les bases en el document adjunt.

Darrera actualització: 11.10.2018 | 16:14