Participeu a l’Endevina-la! Joc d’enginy i llengua als comerços de Caldes

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 09:28

L’Oficina de Català i l’Ajuntament, amb la col·laboració de  comerços de Caldes, han organitzat la tercera edició del joc Endevina-la!. Del 4 al 31 de març, visita els comerços participants, demana la butlleta, escriu la resposta i participa en el sorteig de tres premis de 50, 75 i 100 €

L’Oficina de Català i l’Ajuntament de Caldes de Montbui, amb la col·laboració de comerços de la població han organitzat la tercer edició del joc d’enginy i llengua Endevina-la!, que aquest any s’inicia el 4 de març.

Del 4 al 31 de març, visita els comerços de Caldes on hi ha un cartell amb un jeroglífic de l’Endevina-la!, demana a la persona responsable del comerç una butlleta d’inscripció, rumia la resposta i escriu-la correctament en català.

Totes les butlletes participants entraran en un sorteig. El nom de les persones guanyadores es donarà a conèixer el 23 d’abril, a la tarda, a la parada de l’Oficina de Català que hi haurà al parc de l’Estació. Allà es farà el sorteig públic i el lliurament dels premis a les persones guanyadores.

Hi haurà tres categories de premis:

  • Premi a sortejar entre les persones que hagin resolt més jeroglífics: val de 100 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.
  • Premi a sortejar entre les persones que hagin resolt com a mínim un jeroglífic: val de 75 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.
  • Premi a sortejar entre les persones que han participat en el concurs: val de 50 euros per bescanviar a les botigues que han participat en el concurs.

 

Més informació:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Oficina de Català de Caldes de Montbui
Plaça de la Font del Lleó, 11
Tel. 93 862 70 24 – a/e: caldes@cpnl.cat

Darrera actualització: 05.03.2019 | 09:29