Previsió de cursos de formació ocupacional 2017-2018

Dijous, 21 de setembre de 2017 a les 14:40

L’Ajuntament organitzarà diversos cursos de formació ocupacional adreçat a persones en situació d’atur. Més informació al Servei d’Ocupació, de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h, al Servei d’Ocupació de Caldes: tel. 938627025- pfo@caldesdemontbui.cat

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, té previst organitzar la següent oferta formativa, adreçada principalment a persones treballadores desocupades inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació:

Administratiu

Op. Aux. Serveis administratius i generals

Certificat de Professionalitat de nivell accés 1

 

Sociosanitari

Atenció a les persones dependents

Certificat de Professionalitat de nivell accés 2

 

Neteja

Neteja superfícies /mobiliari edificis i locals

Certificat de professionalitat de nivell accés 2

 

Logística

Optimització del transport i la distribució

Certificat de professionalitat de nivell accés 3

 

Anglès

Acció formativa de nivell accés A2

La formació és 100% subvencionada i homologada a nivell europeu. Es faran pràctiques en empreses i els formadors/es són experts en l’àmbit.

Les persones interessades poden formalitzar la preinscripció a la Piqueta-Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, de 10 h a 13 h. També podeu contactar trucant als números de telèfon 93 115 10 74/ 93 862 70 25 o bé adreçant un correu electrònic a pfo@caldesdemontbui.cat

La documentació requerida per a la preinscripció: Fotocòpia del DNI i fotocòpia del document de renovació de la demanda d'ocupació (DARDO), acreditació d’estudis, vida laboral i currículum. Requisits: persones treballadores en situació d'atur demandants d'ocupació, inscrites al Servei d'Ocupació de Caldes.

 

Darrera actualització: 21.09.2017 | 14:43