Recollida d’objectes punxants sanitaris (agulles i similars) procedents de cures domiciliàries a la deixalleria

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 09:59

Els usuaris particulars que vulguin dipositar xeringues i agulles procedents de cures domiciliàries, poden dipositar-les a la deixalleria seguint unes indicacions de seguretat. A Caldes la recollida serà a partir de dijous 13 de desembre. Consulteu com fer-ho als canals habituals d’informació.

D’acord amb l’Agència Catalana de Residus els usuaris particulars han de fer servir les deixalleries per dipositar els objectes punxants sanitaris (agulles i similars) procedents de cures domiciliàries.

Per aquest motiu s’ha preparat a les deixalleries per la recollida d’aquest material seguint totes les indicacions de seguretat que requereix aquesta fracció.

A partir d’aquesta setmana, de dimarts a dijous, s’anirà implantant a totes les deixalleries el procediment per habilitar la recollida de la fracció, que consisteix en la col·locació del contenidor, cartells i informació i instruccions als operaris. En el cas de Caldes, la data prevista a partir de la qual s’admetrà a la deixalleria és a partir de dijous 13 de desembre.

En el document adjunt s’informa de com funciona la recollida i en aquest enllaç es pot consultar tot el relatiu a aquesta fracció.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 10:02