Subvencions 2018 per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat amb els pobles més desfavorits

Dimarts, 8 de maig de 2018 a les 09:32

El període per presentar les sol·licituds per a la concessió de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat amb els pobles més desfavorits, és del 9 de maig al 7 de juny.  Consulteu les bases

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, en la sessió ordinària del dia 13 d’abril de 2018, va aprovar la convocatòria i el document/ formulari de sol·licitud per a la concessió de subvencions de l’any 2018 per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat amb els pobles més desafavorits.

El termini per sol·licitar la subvenció és del 9 de maig fins al 7 de juny de 2018 i el termini per justificar-la finalitza als tres mesos després de la finalització del projecte i com a màxim 18 mesos després que s’hagi fet efectiu el pagament complet de la subvenció.

Les sol·licituds s’adreçaran a la Regidoria de Cooperació i es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament mitjançant els models i els formularis específics aprovats.

Els projectes que es presentin a la convocatòria de subvencions han de tenir com a finalitat algun dels objectius següents:

a) La cooperació al desenvolupament en l’àmbit internacional.

b) El foment de la solidaritat ciutadana amb els països empobrits o en greu crisi.

c) El foment de la cultura de la pau, la defensa dels drets humans i les llibertats fonamentals, fomentant alhora, la governança a l’àmbit local, potenciant l'enfortiment de les institucions municipals i la participacio de la societat civil.

d) La promoció de la lluita contra les desigualtats, l’eradicació de la pobresa i l'empoderament de les dones als països empobrits.

Es defineix com a objectiu general que els projectes i activitats compleixin els requisits que estableix la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística (DOCG núm.2553, de 7/01/1998).

Consulteu els requisits i les bases reguladores en el següent enllaç:

Més informació a:

Regidoria de Cooperació

Tel.938627024 
Correu electrònic: solidaritat@caldesdemontbui.cat

 

Darrera actualització: 08.05.2018 | 09:45