Supernit a les Biblioteques

Divendres, 4 de maig de 2018 a les 12:30

La Biblioteca de Caldes organitza la “Supernit a les Biblioteques” una activitat infantil creada pel Club Súper 3, que es farà el 25 de maig a les 20 h. Inscripcions a partir del 7 de maig a la Sala Infantil de la Biblioteca. Més informació: 93 862 67 56 -b.caldesm@diba.cat

La Biblioteca de Caldes organitza aquesta activitat infantil creada pel Club Súper 3 i organitzada conjuntament amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona.

L’activitat es farà el divendres 25  de maig, a les 20 h, i per participar-hi cal formalitzar la inscripció a partir de dilluns 7 de maig a la Sala Infantil de la Biblioteca.

Vuit coses que has de saber de la Supernit a les biblioteques:

 

1. Hi hauràs d'anar el divendres 25 de maig.

2. L'activitat començarà a les 20.00, però hauràs d'arribar a la teva biblioteca una mica abans.

3. Si la biblioteca del teu poble o ciutat no apareix al llistat, segur que en tens alguna de molt a prop. Busca-la aquí!

4. L'aforament és limitat. Inscriu-te a partir del 7 de maig a la sala infantil de la biblioteca.

5. L’activitat és gratuïta.

6. No cal que portis res, només tot el teu enginy per resoldre els dos enigmes que han d’alliberar la Nenúfar i la Matoll.

7. No vinguis sol, demana a algú de la teva família que t’hi acompanyi.

El Club Súper 3 donarà més informació d’aquesta activitat sorpresa a través dels canals habituals de difusió de TV3. Activitat per a nens i nenes de 4 a 8 anys.

Més informació:

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Darrera actualització: 15.05.2018 | 12:34