Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Setembre 2019

Divendres, 20 de setembre de 2019 a les 11:20

El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental publica de forma mensual el qüestionari lingüístic Un cop de mà. Rumia i encerta-la! Per accedir-hi cliqueu aquest enllaç http://bit.ly/UCM19set19.

El Centre de Normalització Lingüística publica de forma mensual un qüestionari lingüístic breu on s’han d’omplir buits, triar opcions i escriure solucions.

Com funciona? Després de respondre totes les preguntes, cliqueu “Envia". A la pantalla que s'obrirà, cliqueu "Mostra els resultats" per veure'n les solucions i saber si heu respost correctament. També us apareixeran comentaris i enllaços a l’Optimot i a números antics d’Un cop de mà per saber-ne més.

Per fer-ho, utilitzeu aquest enllaç:http://bit.ly/UCM19set19. Si algú s’hi vol subscriure, pot fer arribar la seva adreça electrònica a uncopdema@cpnl.cat.

Trobareu tots els números d'Un cop de mà. Rumia i encerta-la! penjats a la pàgina web del CNL del Vallès Oriental: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlvallesoriental/publicacions.html?CATEGORY2=1242.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

@cpnlcat

#aprendrecatalà

Darrera actualització: 20.09.2019 | 11:23