Vine a fer música amb el teu nadó!

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 09:10

L’EMM Joan Valls organitza tallers trimestrals per a nadons a partir de 12 mesos. Les persones interessades adreceu-vos a la Secretaria del Centre Cívic, de 17 h a 20 h. Tel. 93 865 49 77- centrecivic@caldesdemontbui.cat

L’Escola Municipal de Música Joan Valls ha començat aquest curs una nova oferta formativa. Es tracta del curs de Música per a nadons, que s’adreça a nadons a partir de 12 mesos que assisteixen amb el pare o la mare a la sessió.

La programació del curs està plenament relacionada amb el desenvolupament cognitiu, motriu i emocional de cada etapa: els nadons experimenten i realitzen les diferents accions en funció dels aprenentatges que poden assolir. A cada sessió, que té una durada de 45 minuts, es realitzen una sèrie d’activitats molt vivencials que tenen com a objectiu principal el d’estimular els infants i de desvetllar les capacitats musicals que tots portem a dins. Les activitats inclouen el moviment i l’expressió corporal, l’audició de diferents músiques enregistrades i en viu, la cançó i la manipulació de petits instruments.

La sessió, no només es dirigeix als infants sinó que també s’enfoca de manera que el pare o la mare assistents puguin aprendre i adquirir recursos per compartir amb els seus infants.

Les places per grup són limitades. Més informació:

 

Escola Municipal de Música Joan Valls

C. Buenos Aires, 16-18 Caldes de Montbui

Més informació al telèfon 93 865 49 77

663 874 891

centrecivic@caldesdemontbui.cat

www.emmjoanvalls.cat

Darrera actualització: 04.10.2017 | 09:14