Trobada Book Express del mes de març: Els nois del carrer Pál, de Fernec Molnar

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 18.00 h

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

Al març el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer Els nois del carre Pál, de Fernec Molnar, a càrrec dels dinamitzadors de Cos de Lletra.

Sinopsi

Els nois del carre Pál capitanejats pel savi i valent Boka, no estan disposats a permetre que la temible banda del Jardí Botànic s’apropiï el terreny on solen jugar. La lluita per l’anomenat grund es converteix en un noble joc de guerra regit per l’estratègia, l’honor i la camaraderia. Per fi ha arribat l’hora d’assaborir la glòria.

Fernec Molnar  va ser un novel·lista i dramaturg hongarès, autor d’una quarantena d’obres de teatre.

Les persones interessades en assistir a la trobada cal que, prèviament, hagin formalitzat la inscripció a l’Àrea Infantil de la Biblioteca.

Organitza:

Ajuntament de Caldes de Montbui

Lloc:

Sala d'Actes de la Biblioteca

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 04.04.2018 | 12:45