Trobada Book Express del mes d’octubre: “El gegant sota la neu” de John Gordon

Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 18.00 h

El Book Express Club és un club de lectura per a nens i nenes on es faran trobades mensuals per comentar les lectures proposades. Un espai per estimular l’hàbit de la lectura i potenciar les seves capacitats comunicatives.

És una proposta mensual per viatjar en el Book Express, el tren conduït per la companyia Cos de Lletra, que porta els seus viatgers a conèixer nous mons plens d’aventures, misteri i molta, molta diversió.

Si tens entre 8 i 11 anys, aconsegueix el teu carnet de soci del Book Express Club. Vine a fer la inscripció a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui.

A l'octubre el Book-Express portarà els seus viatger a conèixer El gegant sota la neude John Gordon.

En aquest llibre, John Gordon ens parla de la història que va passar durant una excursió amb l’escola, on la protagonista, Jonquil Winters troba al bosc un estrany objecte daurat. Ben aviat, i gràcies a l’ajuda dels seus amics Bill i Arf i d’una dona misteriosa, la Jonquil descobreix que aquesta troballa extraordinària és la sivella d’un cinturó màgic d’origen cèltic del qual es volen apoderar unes forces malignes encapçalades per l’Home Verd i per un terrible Senyor del Guerra. La lluita entre el bé i el mal acaba de començar, i els tres protagonistes estan a punt de viure una aventura inoblidable.

Horari: de 18 h a 19 h. Excepcionalment aquesta sessió es farà a l’Arxiu Històric, planta -1 de la Biblioteca.

Biblioteca de Caldes de Montbui
c/ de Santa Teresa, 3-5
93 862 67 56
b.caldesm@diba.cat
http://bibliotecavirtual.diba.cat

Darrera actualització: 05.10.2017 | 13:09