Xerrada col·loqui “Stemp Up!” de Caldes Solidària

Dissabte, 4 de maig de 2019 a les 12.00 h

Stemp Up!” és un projecte de Caldes Solidària per millorar l’educació al Senegal. Des de l’entitat conjuntament amb els escolapis senegalesos (Association Education Solidaire) estan impulsant un treball de col·laboració entre diferents actors per millorar la formació en les disciplines STEM (science, technology, engineering, mathematics), ja que la societat cada vegada està més tecnificada i no n’hi ha prou amb què els joves rebin una formació essencial, s’ha d’anar més enllà.

Una part important d’aquest treball l’estan desenvolupant estudiants del grau d’Enginyeria Física de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Estan preparant diversos materials que siguin atractius, viables i econòmics per realitzar-los a les escoles del Senegal. La major part del projecte l’està finançant el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC, des de Caldes de Montbui s’aporten recursos que tècnicament no pot aportar la UPC (material de laboratori,...).

 

Alguns dels estudiants que estan treballant en el projecte ens explicaran què han estat fent, i compartiran amb els assistents les seves emocions i aprenentatges.


 

Perfils i/o etiquetes d’interès:

Instagram i Twitter: @bibcaldesm

Facebook: @csolidaria

Twitter:@CaldesSolidaria

#caldessolidaria

Organitza:

Caldes Solidària

Lloc:

Sala d'actes

Biblioteca de Caldes de Montbui

Santa Teresa, 3-5 - 08140 Caldes de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 862 67 56
Fax: 93 862 68 06
Correu electrònic: b.caldesm@diba.cat
Lloc web: www.bibliocaldes.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 02.05.2019 | 12:08