150 infants de Caldes de Montbui participen a l'acte de cloenda del projecte SardaTIC

Dimarts, 4 d'abril de 2017 a les 14:10

L’alumnat ha après a ballar sardanes durant aquest curs escolar, i en aquest acte era la primera vegada que ballaven amb una cobla

Diumenge passat es va celebrar la cloenda del projecte SardaTIC, en un acte al pavelló del Bugarai on hi va participar alumnat de 4t de primària de les escoles El Calderí, Montbui i Pia, juntament amb l'Agrupació Sardanística de Caldes de Montbui.

Al llarg dels primers mesos de l'any, els alumnes participants al projecte han après a ballar les sardanes "Un drac ben panxo", de la compositora Maria Mercè Navarro, i "El galop del SardaTIC", de Xavi Piñol. En aquest acte de cloenda van ballar-les al so de la cobla Nova Vallès de Sabadell.

Cada escola participant havia elaborat un escut on hi estava representat el nom del grup i l'escola que representaven. En començar l’acte, van ballar els 150 infants assistents, per acabar la ballada de manera conjunta amb els seus familiars en una gran rotllana composada per més de 300 persones.

L'Agrupació Sardanista de Caldes de Montbui va aprofitar aquest dia per celebrar el seu aplec, convidant diferents colles del voltant: Moià, La Garriga, Martorelles, Palau- Solità i Plegamans, Mollet, Les Franqueses del Vallès i Sant Celoni.

SardaTIC
SardaTIC és un projecte telemàtic que té com a objectiu fer arribar la sardana i la cobla als nens i nenes d'una manera lúdica i moderna i que, any rere any, engresca més escoles d'arreu del territori de parla catalana. Amb aquest projecte s’afavoreix el treball col•laboratiu i en xarxa entre grups d’escoles, mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Darrera actualització: 04.04.2017 | 14:11