La troballa del cap de marbre romà a Caldes pren ressò a tot l'Estat

Dimecres, 31 de maig de 2017 a les 13:54

El recull de premsa dels darrers dies mostra que més de 20 mitjans catalans i estatals s’han fet ressò de la troballa d’un cap de marbre a les Termes i que se n’han fet més de 100 piulades i repiulades al respecte

A més dels mitjans locals (Setmanari Montbui, El Calderí, Tot Caldes i Ràdio Caldes), més de 20 mitjans comarcals, nacionals i estatals recullen la troballa arqueològica feta durant les excavacions a les Termes Romanes de Caldes de Montbui. Premsa generalista com El País, El Mundo o ABC i premsa especialitzada com Tribuna Arqueològica o Bonart, se’n fan ressò de l’aparició del cap de marbre aparegut, que podria representar una deïtat romana, i que custodia el Museu Thermalia de Caldes de Montbui. A més, més de 100 piulades i repiulades han estat dedicades al descobriment que va fer l’equip de l’arqueòleg Pere Lluís Artigues la setmana passada.

Al dossier trobareu el recull de premsa dels articles en premsa i digital dels quals té constància l’Ajuntament, així com de les mencions i comparticions a Twitter.

A facebook, la publicació feta per l’Ajuntament sobre aquesta troballa ha tingut més de 13.000 persones d’abast i més de 800 reaccions.

A l’enllaç trobareu més informació sobre la troballa arqueològica calderina (llegiu més)

Darrera actualització: 31.05.2017 | 13:58