El pressupost participatiu de Turisme creix 5.000 € respecte l'any passat

Dijous, 1 de juny de 2017 a les 08:05

El sector turístic acorda fomentar la promoció a Google, editar un plànol turístic i fer la 3a Via del Pintxo entre altres accions, en el marc dels pressupostos participatius de Turisme 2017

La tercera experiència calderina de pressupost participatiu per al sector turístic comptarà amb 20.400 €, uns 5.000 € més que en les passades edicions. Dimecres 30 de maig al matí s’han reunit els integrants de la Taula de Turisme, amb el regidor Isidre Pineda, per acordar els projectes als quals es destinarà aquest pressupost. El sector ha decidit fer la següent distribució:

• Promoció a Google dels punts d'interès turístic de la població (4.000,00 €)
• Edició d’un plànol turístic en paper a disposició dels usuaris dels establiments turístics (2.500,00 €)
• Edició d’una guía de cicloturisme familiar, BTT i senderisme (3.000,00 €)
• Campanya publicitària a mitjans de comunicació amb els nous vídeos promocionals (7.000,00 €)
• Pla de dinamització de la 3a Via del Pintxo (3.000,00 €)
• Recull de noves fotografies d'elements turístics per a ús gratuït en accions de promoció del municipi (900,00 €)

Tot seguit, l’Oficina de Turisme, amb el representants dels establiments turístics calderins, es posarà a treballar en l’execució dels projectes.

Tercer any d’implicació del sector en el pressupost de turisme
Aquest és el tercer any que l’Ajuntament convida als representants del sector turístic a participar en la pressa de decisions sobre el pressupost que el consistori destina a accions de promoció turística i reconeixement del destí Caldes de Montbui.

Algunes accions de gran valor que han sorgit en els dos anys anteriors han estat l’edició dels vídeos promocionals de gran èxit a les xarxes socials, l’edició del Top 10 de Caldes de Montbui, les anteriors edicions de la Via del Pintxo i l’edició de fulletons promocionals de l'oferta de termalisme i allotjament així com de la guia gastronòmica, entre altres.

En total, en tres anys i tres edicions, l’Ajuntament destina 50.500€ a la promoció turística de la destinació de Caldes de Montbui i a la posada en valor dels seus trets singulars. L’objectiu de totes les accions és afavorir l’impuls de l’economia local a través de la dinamització d’establiments i les activitats turístiques.

Darrera actualització: 01.06.2017 | 13:14