FESTIVAL MOLÍ DE L'ESCLOP DE CALDES DE MONTBUI 2017

Dilluns, 19 de juny de 2017 a les 12:54

Adrià Puntí, Mazoni, XY i Gemma Humet configuren el cartell d’un festival amb tres valors afegits: proximitat entre l’artista i l’espectador, entorn i oferta de gastronomia local

El Festival Molí de l’Esclop genera un espai singular a l’entorn dels seus concerts, pensat per enriquir l’experiència de sentir les actuacions en directe dels artistes consolidats i revelació que ofereix el cartell d’enguany.

Adrià Puntí, Mazoni, XY i Gemma Humet tocaran a la plaça del Molí de l’Esclop les nits de juliol, una plaça que delimita el centre històric i termal i l’espai natura de la Riera de Caldes, embolcallat per la muralla medieval i el vell molí.

A peu dels músics, una catifa vermella substituirà la primera fila de cadires per als més adeptes al concepte “proximitat”. A continuació de la plaça, resseguint un tram del passeig de la Riera, s’oferirà l’opció de sopar i bar amb una oferta gastronòmica de to local, a càrrec dels restauradors del Balneari Termes Victòria.

L’espai dels concerts obrirà a les 20.30 h, per gaudir del sopar i esperar l’arribada de la nit i les actuacions aïllats en aquest racó del món. I a les 22 h, música viva.

 

Programa, venta d’entrades i informació del Festival Molí de l’Esclop 2017 a www.festivalmolidelesclop.cat.


facebook www.facebook.com/festivalmolidelesclop
Twitter @festivalmolidelesclop
Instagram festivalmolidelesclop
#festivalmoli17

Nota 1: Aquest Festival no té límits d’edat.
Nota 2: En cas de pluja, la Sala Noble de l’Espai Can Rius, el segon millor racó de Caldes de Montbui per acollir el Festival Molí de l’Esclop

Darrera actualització: 19.06.2017 | 13:53