Estrenem Camí Orbital

Dimecres, 21 de juny de 2017 a les 08:00

L’Ajuntament convida a la ciutadania a caminar i descobrir el nou Camí Orbital que encercla el municipi i que convida a una vida activa i saludable a l’entorn de la vila termal

El proper divendres 30 de juny Caldes estrena el nou Camí Orbital del municipi convidant a la ciutadania a fer el recorregut a peu.

El Camí Orbital és un projecte en el qual l’Ajuntament ha treballat el darrer any amb l’objectiu d’encerclar la vila en un recorregut a peu que permeti passar o acostar-se als principals elements paisatgístics, històrics, turístics i naturals de l’entorn urbà de Caldes de Montbui.

El resultat és una línia imaginària de prop de cinc kilòmetres, senyalitzada i guiada, de la qual poden gaudir tant els calderins caminaires com els visitants curiosos i que posa en valor els punts més característics de la nostra estimada vila.

Si us voleu afegir a aquest primer recorregut a peu pel Camí Orbital, veniu el divendres 30 de juny, a les 19 h, a la plaça del Molí de l’Esclop, que serà el punt de partida.

Veieu la ruta a Google Maps


Camí Orbital de Caldes de Montbui. Caminar és salut
És un recorregut de 5 km en cercle al voltant de Caldes de Montbui, que combina trams urbans i trams naturals i permet descobrir els principals valors paisatgístics de la vila, així com alguns punts d’interès històric i turístic.

És un recorregut ideal per fer a peu o corrent. A més, el camí uneix sis dels parcs més importants del municipi, les quatre escoles i els dos instituts coincidint, en alguns trams, amb els camins escolars –recorreguts recomanats per als infants i joves que van a l’escola a peu–. La senyalització d’espais singulars i les indicacions sobre l’itinerari que hi ha al llarg del trajecte ajuden els usuaris a situar-se.

Darrera actualització: 21.06.2017 | 14:27