22.000 pintxos en 10 dies

Divendres, 22 de juny de 2018 a les 14:10

El Cafè del Centre, Ukiyo i Robert de Nola es proclamen guanyadors de la 3a Via del Pintxo de Caldes de Montbui, durant la qual es van servir 22.000 pintxos

Joan Miralda, Cafè del Centre, Premi Via del Pintxo 2018

Arnau Villasante, Restaurant Ukiyo, Premi Caldes de Montbui 2018

Eric Solà, Restaurant Robert de Nola, Premi Vot Popular

Ahir es va fer el lliurament de premis de la celebrada 3a edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui engegada per l’Associació Projecte Mexcla’t, l’Ajuntament de Caldes de Montbui, la marca cervesera Damm i la Cooperativa Cítric.

25 han estat els establiments que han participat a l’edició amb més afluència de consumidors. En 10 dies s’han consumit 22.000 pintxos que competien per les diferents categories del concurs, acompanyats d’una beguda, per 2,5€.

Carlos Martín, de l’Associació Projecte Mexcla’t, i Isidre Pineda, regidor de Cultura i Patrimoni, van ser els encarregats de fer l’acte de lliurament de premis al bell espai de la plaça del Molí de l’Esclop.

El Cafè del Centre va ser el guanyador del Premi Via del Pintxo 2018 amb la seva Mandonguilla marinera. El pintxo de Thermaki del restaurant Ukiyo es va endur el Premi Caldes de Montbui, i el restaurant Robert de Nola es va fer amb el Premi Vot Popular amb el seu pintxo de Croqueta al vermut i carquinyoli.

Els guanyadors del concurs d’Instagram d’aquesta edició de la Via del Pintxo van ser les fotografies de @jss76 amb el primer premi, @sandrinerg amb el segon premi, i @estel_lila amb el tercer premi.

Entre els participants que van omplir les butlletes solidàries de zona es va sortejar un pack d’experiències: un sopar per a 2 persones al restaurant guanyador i un lot de productes típics més entrades per als Banys Termals El Safareig.

La butlleta solidària va aconseguir recaptar 450€ destinats a la delegació de la Creu Roja de Caldes de Montbui, Palau-Solità i Plegamans i Sant Feliu de Codines.

L’acte de lliurament de premis va acabar amb la música en directe dels Crazy Rockets com a fi de festa.


 

Darrera actualització: 22.06.2018 | 14:39