33ª Fira de Nadal de la vila termal de Caldes de Montbui 2018

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 15:20

Els dies 1 i 2 de desembre Caldes tornarà a bullir amb la Fira de Nadal en una estrenada plaça de la Font del Lleó i l’habitual brou cuinat a la llenya i aigua termal

Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme

Xavier Miró de Miró Jardineria

Josep Silvera, representant de Fusió de Perruqueries Calderines

La Vila Termal de Caldes de Montbui celebrarà la 33ª Fira de Nadal i el Mercat d’Artesans durant el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre. En base a l’èxit d’altres anys i donat que és la major atracció de la Fira, l’organització té previst fer dues olles grans de brou de Nadal, una d’elles l’olla gegant més gran de Catalunya (1,5 metres de diàmetre amb capacitat de 1.600 litres), i repartir uns 3.000 litres de brou durant els dos dies que dura la Fira. A més, els visitants podran degustar la verdura i la carn d’olla de la cocció del brou calderí. L’activitat es fa amb la col·laboració dels restaurants locals i altres establiments de proximitat que col·laboren amb l’aportació d’ingredients com són carnisseries, xarcuteries, polleries i llocs de venda de verdures i hortalisses.

A banda dels gots de brou que sorgiran de la cocció amb llenya i aigua termal, centenars d’infants podran participar en les activitats familiars que inclou el programa. Durant els dos dies de fira es repartirà el brou i la carn d'olla, es celebrarà el caga Tió, s’oferiran tallers nadalencs, espectacles infantils i un concurs de pessebres de petit format, les bases es poden trobar al web www.visiteucaldes.cat.

Per encabir tot això, Caldes de Montbui posarà a disposició de la Fira tot el centre històric que aquells dies és d’ús exclusiu de les parades, els vianants i les activitats de carrer. Tot plegat crea un recorregut nadalenc delimitat pels carrers i les places principals.

En aquest recorregut trobareu 150 parades d’objectes de Nadal, artesania diversa, antiguitats, brocanteria, alimentació, cuina sobre rodes i activitats repartides entre els carrerons amb més encant turístic.

El programa de la Fira de Nadal ha estat presentant avui dimecres en roda de premsa a càrrec d’Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme, Núria Carné, regidora de Comunicació i Informació Ciutadana i de Desenvolupament Econòmic, i representants de les entitats col·laboradores de la Fira de Nadal i de les activitats que integra aquesta edició.

Per a més informació: costasr@caldesdemontbui.cat

 

Darrera actualització: 22.11.2018 | 11:15