44 famílies participen en el joc “Aventura’t amb la mobilitat sostenible”

Dijous, 11 d'octubre de 2018 a les 15:15

La segona edició del joc de pistes de la Setmana de la Mobilitat de Caldes atrau la participació de 44 famílies

L’Ajuntament de Caldes a través de l’empresa Grup Diverta ha organitzat per segon any consecutiu un joc de pistes emmarcat a les activitats de celebració de la Setmana de la Mobilitat. El període de participació es va obrir el 25 de setembre i va cloure el passat dilluns 8 d’octubre.

El joc “Aventura’t amb la mobilitat sostenible” proposava a les famílies calderines seguir un joc de pistes i reflexionar sobre el lema de la Setmana, amb plafons repartits al llarg de 10 espais del municipi. Només calia anar seguint les instruccions i l’ordre del joc, respondre les preguntes i lliurar-les a l’Ajuntament.

Tant les preguntes com les proves tenien un objectiu clarament didàctic, que infants i famílies prenguessin consciència de la importància de la mobilitat segura i sostenible.

Entre les 44 famílies participants que han entregat aquesta setmana el fulletó del joc pròximament es farà un sorteig de 4 paquets d’activitats a «La Selva de l’Aventura» d’Arbúcies.

Actes de celebració de la Setmana de la Mobilitat

Més de 600 alumnes i familiars van participar de les cercaviles de la Setmana de la Mobilitat tot caminant cap a l’escola de forma animada i divertida alhora que saludable i sostenible. Amb aquesta activitat, l’Ajuntament de Caldes, adherit a l’European Mobility Week, va voler recordar als calderins i calderines que caminar fins a l’escola «és una festa» i que pot resultar agradable i divertit compartir el camí amb companys i companyes del centre.

Les activitats dutes a terme al municipi sota el lema d’enguany «Combina i mou-te», es van organitzar al voltant de tres eixos: les cercaviles per anar a peu a les escoles, el dossier educatiu «La mobilitat sostenible a l’escola» i el joc «Aventura’t amb la mobilitat sostenible».


 

Darrera actualització: 11.10.2018 | 15:20