“A Caldes, per Nadal, un desig es fa real”

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 15:00

Enguany l’Ajuntament, Ràdio Caldes i la Unió de Comercials i Industrials de Caldes (UCIC) – Caldes Centre Comercial organitzen un concurs de desitjos realitzables pels comerços d’aquesta entitat

Núria Carné, regidora de Comunicació i Informació Ciutadana i de Desenvolupament Econòmic

Del 24 de novembre al 2 de desembre tindrà lloc el concurs de desitjos de Nadal de Caldes de Montbui. Enguany un desig realitzable solidari, esbojarrat o simplement original serà dut a terme pels comerços adherits a la UCIC – Caldes Centre Comercial. Un gelat de carn d’olla, un penjoll d’aixetes... hi ha múltiples opcions, tot és qüestió de fer volar la imaginació.

El concurs organitzat per l’Ajuntament de Caldes, la UCIC - Caldes Centre Comercial i Ràdio Caldes pretén fer partícip a tot el poble i visitants d’una iniciativa nadalenca i original. Tots aquells que hi vulguin participar han d’enviar un missatge de veu amb el seu desig al WhatsApp de Ràdio Caldes (tel. 608 970 864) indicant quin comerç de la UCIC – Caldes Centre Comercial vol que el faci realitat, escrivint nom, cognom i municipi de residència.

Ràdio Caldes també enregistrarà desitjos entre els visitants de la Fira de nadal i en parlaran al programa que s’emetrà en directe des de la plaça de la Font del lleó. Tots els desitjos seran emesos en antena per Ràdio Caldes i per la megafonia de Nadal del poble.

Els establiments de la UCIC – Caldes Centre Comercial adherits a la campanya del concurs dels desitjos tindran un cartell identificatiu a l’aparador, «Aquest establiment pot fer realitat el teu desig». Es podrà consultar el llistat d’establiments al web de Ràdio Caldes .

La UCIC – Caldes Centre Comercial destinarà 300 € a fer realitat el desig. El 17 de desembre s’anunciarà el desig guanyador i la persona que el va formular. Els organitzadors es posaran en contacte amb la persona guanyadora a través del número de telèfon des del qual es va rebre el missatge de veu. Posteriorment es convocarà una roda de premsa per fer l’entrega del desig fet realitat.

La iniciativa ha estat presentada avui en roda de premsa a càrrec Núria Carné, regidora de Comunicació i Informació Ciutadana i de Desenvolupament Econòmic, i Isidre Pineda, regidor de Turisme i Termalisme.


 

Darrera actualització: 22.11.2018 | 10:07