Acaben les actuacions als parcs de l’Ametller i del passeig del Remei

Dilluns, 3 de juny de 2019 a les 00:00

Dissabte 1 de juny ha quedat acabada l’actuació de millora del parc de l’Ametller feta per la Brigada Municipal. D’altra banda, el nou parc del passeig del Remei va quedar enllestit a finals de maig

La Brigada Municipal s’ha encarregat de les accions de millora del parc de l’Ametller i de la construcció del nou parc del passeig del Remei, dins el projecte general d’actuacions en parcs i zones verdes urbanes pel qual s’ha actuat també a l’entorn del CAP, al parc de Torre Negrell, al parc de l'Estació i al parc de Can Rossell, entre altres.

A l’Ametller s’ha habilitat una zona àmplia i lliure d’elements a la feixa alta del parc, retirant mobiliari urbà, un parterre delimitador i dos pins que no reunien condicions mínimes de seguretat. Els jocs infantils que hi havia a la part inferior, han estat repintats i traslladats a la part superior del parc. També s’ha repassat el tancat que separa el parc del Torrent del Bugarai, s’han col·locat taules de picnic, una cistella de bàsquet i aparcaments per a bicicletes, a més de fer una supervisió general a tots els elements de mobiliari urbà i jardineria existents. Finalment, les plantes que s’han tret per fer la nova zona de jocs han estat replantades en altres espais del mateix parc.

I el passeig del Remei acull un nou parc situat al recorregut de sorra on fins ara hi havia hagut pistes de petanca. El nou parc del passeig té una zona de jocs infantils, una zona de repòs enjardinada i un espai d’ús exclusiu per a gossos, amb estructures d’activitats per als animals i un pipicà integrat.

Darrera actualització: 05.06.2019 | 14:09