Acords del Ple ordinari d’abril de 2018

Dijous, 26 d'abril de 2018 a les 20:50

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 26 d’abril. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

El Ple de l’abril ha pres acords que suposen la formalització de grans projectes de municipalització de serveis. D’una banda, el Consistori ha acordat encomanar la gestió d’aparcaments públics a l’empresa Serveis Municipals, una acció que se suma a les passes fetes en compliment del Pla de mobilitat urbana i sostenible de Caldes de Montbui. L’acord permetrà a Serveis Municipals gestionar l’aparcament en zona blava amb parquímetres que comença a funcionar el 2 de maig. Més informació: www.caldesdemontbui.cat/aparcament.

D’altra banda, també s’ha aprovat encomanar a la mateixa empresa el Servei de neteja viària, per tal d’aplicar els mateixos criteris d’eficiència i interès públic que s’aplica en la recent municipalització del Servei de recollida de deixalles (orgànica i rebuig). Serveis Municipals començarà a fer efectiva la posada en marxa del servei des de la gestió pública aquest estiu.

Del Ple de l’abril també destaca l’aprovació dels festius locals de l’any 2019, que seran el 10 de juny (dilluns de Pasqua Granada) i el 14 d’octubre (Festa Major). Per a l'elecció de les festes locals del 2019 s'ha fet una consulta a totes les activitats i associacions empresarials, escoles, entitats associatives i grups municipals.

Podeu llegir els acords íntegres del Ple i consultar les votacions al document adjunt.

Darrera actualització: 26.04.2018 | 20:50