Acords del Ple ordinari de febrer de 2018

Divendres, 23 de febrer de 2018 a les 14:00

www.caldesdemontbui.cat ha publicat els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 22 de febrer. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

El Ple de febrer ha aprovat inicialment el Pressupost de l’any 2018, que ara restarà en període d’exposició pública abans de la seva aprovació definitiva. L’aprovació de la proposta de despeses i ingressos de l’any 2018 va generar intervencions per part dels grups de l’oposició demanant una major aposta per la despesa social i el  foment econòmic, precaució amb l’augment de les ràtios d’endeutament i millores a les zones industrials. També van preguntar per actuacions puntuals pendents, com ara l’ampliació de Les Cases dels Mestres, la instal·lació d’una xarxa wi-fi pública, l’ampliació del pavelló municipal d’esports Torre Roja o la millora dels vestidors del pavelló municipal d’esports del Bugarai.

El govern va informar que moltes d’aquestes accions ja estan recollides en la previsió d’inversions de l’any 2018 i que la previsió d’endeutament és raonable, més si es té en compte que part del deute serà amortitzat amb l’estalvi de l’exercici 2017.

L’aprovació inicial del Pressupost 2018 es va fer amb els vots a favor d’ERC i les abstencions de la resta de grups (SC, PDeCAT, PSC, UPC i PPC).

Altres punts que es van tractar en el Ple de febrer van ser la municipalització del Servei de Recollida de Deixalles, que en breu serà encarregat a l’Empresa de Serveis GMSSA, i l’aprovació definitiva de l’Ordenança Fiscal reguladora de la  taxa d’estacionament de vehicles, entre altres.

També es van presentar dues mocions de suport al col·lectiu de pensionistes i a la dona, atesa la proximitat del Dia Internacional de la Dona.

Llegiu els acords al document adjunt.

Darrera actualització: 23.02.2018 | 14:42