Acords del Ple ordinari de maig de 2018

Dijous, 31 de maig de 2018 a les 21:00

www.caldesdemontbui.cat publica els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 31 de maig. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

El Ple de maig de l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha aprovat la pressa de possessió del regidor del PSC, Javier Moreno Garcia. Moreno pren el relleu de la regidora Carla Millán Peñaranda, la renúncia de la qual es va aprovar en la sessió plenària del mes de març. Millán es va acomiadar del càrrec després de dos anys sent la número dos del PSC al plenari de Caldes de Montbui.

Al ple del maig també s’ha aprovat el Codi de conducta d’alts càrrecs de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, que recull els principis ètics i de bon govern orientats a garantir la gestió transparent i exemplar dels alts càrrecs de l’administració local. Entre altres, el document recull obligacions que prenen els càrrecs electes, com presentar la declaració de béns i drets patrimonials, de rebutjar àpats o regals no relacionats amb l’acció institucional o informar de les reunions que mantinguin amb grups d’interès.

La sessió del maig ha acabat amb l’aprovació d’una moció presentada pels grups municipals ERC i Som Caldes, de suport al professorat de l’Institut Palau de Sant Andreu de la Barca. Podeu llegir el text íntegre de la moció i els acords presos en la seva totalitat al document adjunt.

Darrera actualització: 31.05.2018 | 21:31