Acords del Ple ordinari de març de 2018

Dijous, 22 de març de 2018 a les 20:00

www.caldesdemontbui.cat ha publicat els acords de la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament celebrada el 22 de març. També podeu consultar les actes de plens anteriors al Portal de Transparència

El Ple de l’Ajuntament de març ha acceptat la renúncia de la regidora del grup municipal PSC, Carla Millán Peñaranda, qui s’acomiada del seu càrrec després de tres anys.

La següent persona a qui correspondria ocupar aquest càrrec, segons les llistes presentades pel grup socialista a les eleccions de l’any 2015, és Xavier Iniesta Corbacho. Al llarg de les properes setmanes Iniesta haurà d’acceptar el relleu o presentar un escrit de renúncia, el què suposaria seguir proposant candidats per ordre d’aparició a la llista electoral. 

La regidora no ha assistit al Ple per motius professionals, els mateixos que l’han obligat a apartar-se del càrrec que ha ocupat en la política municipal.

GMSSA creix

Durant el Ple també s’ha atès la formalitat de  qualificar l’empresa Gestió Municipal de Serveis, SA (GMSSA) com a mitjà propi personificat de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, pas previ per poder atorgar a GMSSA la gestió de diferents serveis. En relació a aquest acord, l’Ajuntament treballa perquè GMSSA assumeix la gestió del servei de recollida de deixalles, la gestió d’aparcaments municipals i zones blaves i la neteja viària. I mantindrà els serveis que fins ara li eren propis, com ara el servei de subministrament d’aigua potable i el servei de banys termals.

El consistori reivindica l’execució de les obres d’ampliació dels equipaments escolars

La mateixa sessió plenària, a través d’una moció d’ERC, ha acordat instar al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a agilitar i accelerar al màxim el procés de les obres d’ampliació de l’edifici de l'institut Pic del Vent per tal de disposar dels espais necessaris per acollir els alumnes de l’Escola El Calderí.

Actualment, alumnes d’infantil i primària del Calderí i alumnes de secundària de Pic del Vent tenen repartits espais dins d’un mateix equipament i la moció reivindica el compromís pressupostari de la Generalitat per fer una edificació definitiva que ofereixi als dos centres els espais necessaris per al seu funcionament. Actualment, els centres han de fer servir diferents mòduls prefabricats per acollir l’alumnat. La construcció d’aquest edifici  s’ha de fer d’acord amb el previst al projecte executiu aprovat pel Govern de la Generalitat el novembre de 2012.

La moció s’ha presentant coincidint amb l’aprovació, en la mateixa sessió plenària, de la cessió d’un espai al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la construcció de nous mòduls prefabricats que han de servir per al funcionament dels centres escolars.

Tots els grups han donat suport a la reivindicació d’aquesta moció.

Llegiu els acords íntegres del Ple de març de 2018 al document adjunt.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 20:40