Actuacions de millora en l’enllumenat de Caldes

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 15:00

L’Ajuntament està duent a terme actuacions de millora de l’enllumenat en diferents punts de Caldes, com ara la plaça 11 de setembre i la zona esportiva de Les cremades

Els passats mesos de gener a març, dins d’un pla de millora de l’enllumenat públic, es va dur a terme la substitució de 19 punts de llum de la plaça 11 de setembre, fent el canvi del sistema de vapor de sodi al de led. Afavorint, així, una major eficiència energètica amb el conseqüent estalvi econòmic. L’acció va tenir un cost de 4.500 €.

A partir del mes de maig es preveu dur a terme la següent actuació de manteniment i millora als punts de llum de la plaça Moreu i plaça de la República.

Adaptació lumínica a la zona esportiva de Les cremades

Degut a les obres de reurbanització de la plaça Font del Lleó, el proper Escaldarium 2018 tindrà lloc, de forma excepcional, al pàrquing de Les Cremades. Per aquesta fi, actualment s’estàn substituint els cables aeris i suports de fusta per dispositius adaptats a les necessitats de l’esdeveniment, afavorint, alhora, la modernització de la il·luminació de l’espai amb llums de led.

La il·luminació es farà des de l'entorn de l'espai amb punts aeris situats a les grades del camp de fútbol i del carrer Torre Roja. L’acció s’està executant amb un Pla d’Ocupació, l'empresa Electra Caldense,S.A. i l'empresa que fa el manteniment de l'enllumenat públic, COVASU,S.A.

La reforma integral de millora de la il·luminació i la preparació provisional de l'esdeveniment té un cost de 12.000 €.

Prova d’enllumenat públic

A partir de la primera setmana de maig començaran les proves d’enllumenat al carrer Homs, carrer de l’Estació, carrer de Pau Cuscó, carrer d’Anselm Clavé i carrer de Lleida, en el tram situat entre l’Avinguda Pi i Margall i l’Avinguda Fontcuberta.

La prova durarà dos mesos i consistirà en posar dos punts de llum diferenciats a cada carrer. Els veïns podran valorar el seu funcionament led de 50 W - 70 W i 90 W en comparació als 150 W de la resta amb funcionament de vapor de sodi.

La millora lumínica d’aquests carrers té un pressupost de 70.000 €. A l’agost s’iniciaria el canvi a la resta de punts de llum.


 

Darrera actualització: 18.04.2018 | 08:40