Al juliol, nova campanya de recollida d’aliments

Dijous, 28 de juny de 2018 a les 14:00

Ajuntament i entitats que gestionen el Rebost Solidari convoquen una campanya de recollida d’aliments, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de juliol, per atendre necessitats de famílies calderines

Josep Pugidomènech, Càritas Caldes

Carles Martínez, Creu Roja

Pilar Aznar, regidora Acció Social

Moisès Banyuls, església evangèlica George Lawrence

 

A Caldes de Montbui es fa una nova crida solidària perquè la ciutadania col·labori en la campanya de recollida d’aliments de l’estiu. Aquesta convocatòria es destina íntegrament a l’atenció de famílies usuàries del Rebost Solidari i es fa més necessària un cop tanquen les escoles i infants del municipi en situació de risc deixen de tenir garantit un àpat diari.

La recollida d’aliments es farà el divendres 6 i el dissabte 7 de juliol, als supermercats Caprabo, Coaliment, Bon Àrea, Dia i Mercadona i als establiments Abel, Balneari Termas Victoria, Image Solutions i Òptica Montbui.

Els aliments demanats són sobretot conserves de peix, llegums cuits, llet, oli, tomàquet fregit, xampús i gels de bany i sabor per rentar la roba (líquid).

En aquesta crida hi participen l’Ajuntament i les entitats que gestionen el Rebost Solidari (Creu Roja, Càritas Caldes i les Esglésies Evangèliques Paraula Viva i George Lawrence) i l’entitat Rotary Club Caldes de Montbui – Cingles de Bertí.

La crida ha estat presentada en roda de premsa a càrrec de la regidora d’Acció Social, Pilar Aznar, i representants de totes les entitats col·laboradores (Josep Pugidomènech de Càritas, Carles Martínez de Creu Roja, Joaquim Campistron de Paraula Viva i Moisés Banyuls de George Lawrence).

 

Aportacions de l’Ajuntament al Rebost

Entre els mesos de gener i juny de 2018, el Rebost Solidari ha atès un total de 125 famílies, que representen al voltant de 370 persones beneficiàries. Per atendre aquesta necessitat, les entitats reben aliments per part del programa FEAD i Banc d'aliments, així com a través de les aportacions solidàries. No obstant, aquests aliments no són suficients i s'organitzen dos grans recaptes al municipi a l'any (al desembre i al juliol) per complementar l'entrada d'aliments al Rebost.

L’Ajuntament, a més, fa compres puntuals d’aliments bàsics per incorporar a la cistella productes com llet, carn i peix, i també productes d'higiene personal i de la llar.

L’accés al Rebost Solidari per part de famílies de Caldes de Montbui es fa a través del departament d’Acció Social de l’Ajuntament (tel. 93 865 54 20 – bsocial@caldesdemontbui.cat).

Darrera actualització: 28.06.2018 | 14:47