Alumnes del Cursos de Català de Caldes de Montbui van fer de periodistes per Sant Jordi

Dijous, 26 d'abril de 2018 a les 14:45

Alumnes del curs bàsic de Català van fer de periodistes per Sant Jordi, entrevistant a autores calderines

El passat dia 23 d'abril, en motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, els alumnes dels cursos B1 i B3 de Català van fer de periodistes per un dia i van entrevistar dues autores calderines a la parada de llibres que tenien al parc de l'Estació.

El grup d'alumnes de B1, prèviament, van preparar a l'aula preguntes bàsiques que volien fer a l'autora calderina Mercè Jorba, que acaba de publicar La butlleta de loteria, la seva segona novel·la.

Els alumnes del curs de B3, per altra banda, van entrevistar l'autora de la saga La profecía del mundo Oyrun, Marta Sternecker. Prèviament, també, s'havien preparat preguntes amb estructures gramaticals que havien treballat a l'aula.

Tots dos grups es van interessar per la relació de les autores amb la literatura, per conèixer l'argument de les seves obres, pel procés de creació d'una novel·la, entre d'altres. La conversa amb les dues autores va ser distesa i amena.

En acabat de les entrevistes, els alumnes van continuar passejant pel parc entre llibre i roses, tot vivint de ben aprop la seva primera celebració de Sant Jordi.

 

Darrera actualització: 26.04.2018 | 14:58