Aquesta nit, teulades blanques i sense incidències

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 08:00

Durant la nit de dilluns a dimarts els cossos de seguretat han estat fent tasques preventives d’abocaments de sal i senyalitzacions excepcionals en les vies prioritàries i carreteres

Els cossos locals de seguretat i protecció civil recomanen extremar les precaucions en els desplaçaments d’avui i demà i aconsellen als veïns de les urbanitzacions que hagin de fer desplaçaments que deixin els vehicles el més a prop de les vies i carreteres principals.

Durant la nit, les tasques preventives de senyalització de zones de risc i d’abocaments de sal s’ha centrat en els barris perifèrics més sensibles a les gelades.

El desviament de la C-59 s’ajorna fins la propera setmana

Ahir es va suspendre la posada en marxa de la variant de la C-59 per salvar les obres del pas soterrat d’accés al polígon industrial La Borda. Aquesta variant, que permetrà el pas dels vehicles malgrat les obres a la carretera durant els propers mesos, s’obrirà la propera setmana.

L’obertura estava prevista per la nit de dilluns a dimarts, a les 21 h, just quan va començar a nevar i glaçar al municipi. Per motius de seguretat, la direcció de l’obra i l’Ajuntament van decidir mantenir el pas dels vehicles sense modificacions en la via.

Us informarem a través de www.caldesdemontbui.cat i @AjCaldesMontbui de les novetats respecte el tall de carretera i respectes les incidències provocades per la possibilitat de nevades i glaçades d’avui i demà.

Darrera actualització: 27.02.2018 | 08:41