Art i Tast, a Thermalia

Dimarts, 29 de gener de 2019 a les 08:10

El Museu Thermalia estrena una activitat que combina un passeig per l’obra de Picasso o Manolo amb una degustació de gastronomia local. L’homenatge a l’art i al paladar s’inaugura el 16 de febrer

Anna Monleon, directora del Museu Thermalia

Art i Tast és una nova forma de gaudir de l’art que ha inventat el Museu Thermalia, el principal motor de divulgació i promoció artística de Caldes de Montbui.

L’activitat consisteix en començar amb una visita d’una hora i escaig a l’obra més significativa del Museu, amb la firma dels artistes Picasso i Manolo Hugué, i després fer una degustació de productes de proximitat a dos establiments que recentment han innovat i han enriquit l’oferta gastronòmica local: Vallesana Degustació i Fika.

Thermalia estrenarà l’activitat Art i Tast el dissabte 16 de febrer, amb un passi amb vermut a les 12 h i un altre amb berenar a les 17 h. No és necessari contractar-la amb antelació.

A partir del 16 de febrer, el Museu establirà un calendari fix de convocatòries mensuals de l’Art i Tast, i també oferirà la possibilitat de preparar visites artístiques i gastronòmiques a demanda per a grups de fins 15 persones.

 Thermalia es fa mirar

Com ja va fer amb les microvisites, Thermalia segueix innovant amb formes d’acostar els tresors artístics que custodia, tant entre la gent de la vila com entre el turista d’arreu. L’objectiu és seguir desvetllant una col·lecció amb firmes de renom internacional i, alhora, dinamitzar el territori i els valors i atractius turístics de Caldes de Montbui.

Més informació: www.thermalia.cat

Darrera actualització: 29.01.2019 | 08:28