Benvinguda institucional als estudiants d’intercanvi del poble holandès de Maassluis

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 15:10

Ahir es va fer la benvinguda institucional als estudiants d’intercanvi del poble de Maassluis amb l’Institut Manolo Hugué de Caldes de Montbui

Aquest passat dimarts es va fer la benvinguda institucional a la Sala de Plens del consistori a un grup de 17 estudiants d’intercanvi entre l’institut de Maassluis i l’Institut Manolo Hugué. La recepció va ser duta a terme pel 1er tinent d’alcalde, Isidre Pineda, la regidora d’Educació, Roser Guiteras, i el cap d’estudis de l’Institut Manolo Hugué, Quico Arjona.

Els alumnes holandesos van acollir a casa seva als alumnes calderins del 15 al 22 de març, viatge en el que, a banda de practicar la parla anglesa, van visitar Amsterdam, Rotterdam i Delf, entre d’altres activitats.

Els alumnes de Maassluis estaran aquí una setmana, del 15 al 22 de maig, i podran gaudir de vàries activitats com ara la visita al poble, la realització d’un circuit d’aigües i una sortida a la Torre Roja. Alhora, podran disfrutar d’espectacles tradicionals i del Festival de Titelles Romà Martí que es durà a terme durant els seus dies d’estada a la vila.

Està programada, també, una sortida a Barcelona per visitar la Sagrada Família, el Parc Güell i el Camp Nou.

L’objectiu d’aquests intercanvis organitzats pel departament de llengües estrangeres és compartir cultures a través de l’intercanvi de la llengüa anglesa i castellana.


 

Darrera actualització: 16.05.2018 | 15:14