Bona acollida de les XV Jornades Gastronòmiques de les Cireres

Dilluns, 11 de juny de 2018 a les 13:30

Enceta una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres als establiments participants, iniciant Festuk Cafè el primer dels sopars concert d’estiu amb una molt bona acollida

El passat divendres 8 de juny es va encetar la 15ª edició de les Jornades Gastronòmiques de les Cireres. La cirera primerenca pròpia de Caldes és la base d’aquestes Jornades que fusionen gastronomia i actuacions en directe durant tot el juny i part del juliol.

Són 18 els establiments que s’han sumat a aquesta nova edició, restaurants, fleques, pastisseries, gelateries i enoteques. Tots ells s’han afegeit a la celebració amb degustacions de plats, dolços i licors inspirats en la cirera.

Festuk Cafè ha estat l’establiment que ha acollit el primer sopar concert d’estiu del cicle que passarà per 8 restaurants calderins. El dissabte 9 de juny el grup Mambes va cantar a les injustícies del dia a dia amb dansa, humor i llengua de signes, amenitzant una vetllada amb plats amb la cirera com a element destacat. L’èxit de convocatòria va fer d’aquesta primera cita un gran inici de les Jornades.

La pròxima cita del cicle de sopars concert d’estiu tindrà lloc el proper dijous 14 de juny a les 21.30 h al restaurant Robert de Nola amb Dos Grups, un Combo del Conservatori de Música de Manresa, jazz i blues, i els GospelJoy. A partir de les 19.30 h, tindrà lloc un tast de vins.

El dissabte 16 de juny agafarà el testimoni el restaurant El Remei a les 21.30 h amb el Duo The Blosers amb pinzellades de blues, rock i country.

Consulteu les propostes de plats cuinats amb cirera i les propostes musicals al web www.visiteucaldes.cat.

Darrera actualització: 11.06.2018 | 13:38